İnanç ETİ

Atölye Lideri: İnanç ETİ

BİYOGRAFİ: Çukurova Üniversitesi Okul Öncesi Anabilim Dalında görev yapmaktadır. 2010 yılında yüksek lisansını Okul Öncesinde Yaratıcı Drama alanında tamamlamış daha sonra farklı yaş grupları ile birçok atölye düzenlemiştir. Yaratıcı Drama ve Sosyal Beceri Eğitimi, Dil Gelişimi ve Öğretmenlik Mesleki Gelişimi konularında çalışmaları bulunmaktadır. 2009 yılından beri Öğretmen Adaylarına Yaratıcı Drama Eğitimi vermekle birlikte, farklı projelerde yaratıcı drama liderliği yapmıştır.

Çağdaş Drama Derneği Üyesi olan İnanç Eti, 2014 yılından beri derneğin Adana Temsilciliğinde Liderlik Eğitimlerinde Temel Aşama ve Çocuk grupları liderliği yapmıştır.

UYUMSUZLAR

Uyumsuzlar: Toplumsal, psikolojik ve biyolojik farklılıklara sahip olma ve bu durumların uyum süreçlerine yansımalarını ele alırken katılımcıların "uyum", "uyumsuzluk", "farklılık" gibi kavramlara ilişkin bakış açılarını sorgulamalarını ve farkındalık kazanmalarını amaçlamaktadır. Uyum her zaman mümkün müdür? Uyum için nelerden vazgeçmeli? Kimler uyumsuzdur? Uyumsuzluğun kabulü mümkün müdür? gibi sorular çerçevesinde üç saatlik bir atölye gerçekleştirilecektir.

...