Nami Eren BEŞTEPE

Atölye Lideri: Nami Eren BEŞTEPE

BİYOGRAFİ:  Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretim Bölümü’nden 1989 yılında mezun oldu. 2005 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde “Plastik Sanatlarda Estetik Eleştiri” adlı teziyle doktora öğrenimini tamamladı. 1994-2018 yılları arasında Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünde görev yaptı. Halen Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Sanat Eğitimi Bölümünde bölüm başkanı olarak görev yapmaktadır. Lisans öğrenimi döneminde başladığı drama çalışmalarını Çağdaş Drama Derneği bünyesinde sürdürmektedir. 2006 – 2018 yılları arasında Çağdaş Drama Derneği Hatay Temsilciliği görevini yürüttü. Bugüne kadar farklı konularda çok sayıda atölye yönetmiş olup, çalışma konuları arasında sanat eğitimi, drama, sanat eleştirisi, estetik, müze eğitimi gibi konular bulunmaktadır.

Sanatta Uyum- Uyumsuzluk İlişkisi